Ρεβεγιον ΠρωτοχρονιαςNew Year’s Eve στο Μarina’s ΦΑΡΜΑ Meat House με πανοραμική θέα στα πολυτελή γιοτ της ωραιότερης Μαρίνας της Αθηναϊκής Ριβιέρα, της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο!
Υποδεχθείτε το 2020 σ’ ένα μαγευτικά στολισμένο σκηνικό, στη ΦΑΡΜΑ της μαρίνας, με το  εορταστικό γαστριμαργικό Μενου 5 πιάτων (και ένα παιδικό μενού 3 πιάτων), που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο εξαιρετικός Head Chef μας Γιάννης Κουτεράνης, υπό τη συνοδεία LIVE μουσικής από το σχήμα που συνθέσαμε ειδικά για αυτή την  βραδιά!

Το live πρόγραμμα ξεκινάει  από νωρίς με  μπαλάντες από την εξαιρετική φωνή του  ερμηνευτή Ευάγγελο Ζούλα - γνωστού μας από την συμμετοχή του στο THE VOICE OF GREECE- πλαισιωμένο από την Μπέλα Κασίμη και τον Ζώη Πατέλη που όσο περνάει η ώρα θ’ ανεβάζουν ρυθμούς και διαθέσεις με επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει από το Ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο!
Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία της τελευταίας νύχτας του χρόνου και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις της χρονιάς που φεύγει και αυτής που έρχεται !Κάντε σύντομα την κράτησή σας για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

MENU ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ MENU ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥ. - ΚΥΡ. 12:00 με 01:00
Μαρίνα Φλοίσβου, Κτίριο 6
Παλαιό Φάληρο, Τ.Κ. 17561
T. 210.0109758