ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΑ EVENTSΡεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Marinas FarmaNew Years Eve με πανοραμική θέα στα πολυτελή γιοτ της ωραιότερης Μαρίνας της Αθηναϊκής Ριβιέρα, της Μαρίνας Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο!

Μάθετε περισσότερα

Είτε πρόκειται για εταιρικό δείπνο,  γάμο ή βάφτιση, είτε για προσωπική γιορτή και επέτειο, θα συνθέσουμε μια εκδήλωση αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας!

Φιλοξενήστε τους επισκέπτες σας στο Marina’s FARMA Νεοταβερνείο, συνδυάζοντας τον εμπνευσμένο, ζεστό, μοντέρνο και άνετο χώρο μας με ένα υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό ή προσωπικό γεγονός στην πιο όμορφη και ασφαλή μαρίνα της Αθήνας για πολυτελή γιότ, στη Μαρίνα Φλοίσβου!
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο της εστίασης και τις μοναδικές δημιουργικές γεύσεις του head chef  Γιάννη Κουτεράνη, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η εκδήλωση ή η δεξίωσή σας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!
Επιλέξτε από μια ποικιλία πιάτων για να σερβιριστούν οι  καλεσμένοι σας,  δημιουργήσετε το δικό σας μενού ή αφήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να διαμορφώσει τις προσφορές του μενού σας, αυστηρά στις ανάγκες σας, σε πολύ προσιτές τιμές.
Για περισσότερες προτάσεις, πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.0109758 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥ. - ΚΥΡ. 12:00 με 01:00
Μαρίνα Φλοίσβου, Κτίριο 6
Παλαιό Φάληρο, Τ.Κ. 17561
T. 210.0109758